T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Waterbased Nail Color

PANDHY’S™ Waterbased Nail Color

PANDHY’S™ Natural Remover

PANDHY’S vattenbaserade nagellack är ett innovativt, jordvänskaps koncept än normal nagellack. Först när du glömmer ditt vanliga erfarenhet får du förstår och accepterar den vattenbaserade nagellack, och sedan kanske du skulle inte vilja använda den konventionella nagellack längre.

Hur kan du använda den PANDHY’S ™ Water-Based Nail Polish?

Rengör dina naglar med tvål och vatten, rekommenderas att torka efter naglar med PANDHY’S remover, för att säkerställa dina naglar är torra och fria från fett, hudlotion och etc. Olja och hudlotion avvärja vattenbaserad polish, så de kan påtagligt påverka polska hållbarhet.

Applicera flera tunna lager för långvarig effekt, och för att undvika ränder. Pensla på lätt och jämnt. Två tunna lager har den bästa effekten. Låt polish torka i utseendet mellan rockar – 30 sekunder eller mer, det beror på luftfuktighet och temperatur.

Crystal Clear (färg ID # 01) används för en större motståndskraft mot flisning och ger den extra professionell touch till din manikyr. Det ger möjligheten att hålla nagelfärg längre tid.

Undvik blötläggning dina naglar i varmt vatten under den första par timmar efter användning. Vi rekommenderar inte att ta bad eller dusch och tvättar rätter inom 3-4 timmar om lacket är flisas eller repig. Helst inte använder mycket varmvatten på dina naglar under de första fyra timmarna efter applicering.

Hur tar man bort vattenbaserade nagellack?

Ta med PANDHY’S ™ Natural Nail Polish Remover. Även lösningsmedelsbaserad remover tar bort polish. Badda remover på naglarna med en bomullstuss och tillåta minst 2 minuter för remover för att mjuka upp den polska. Sedan gnugga naglarna tills lacket är helt borttagna. Upprepa vid behov. Skölj händerna med vatten för att avlägsna rester. Du kan också ta bort PANDHY’S ™ Water-Based Nail Polish genom att blötlägga naglarna i varmt vatten i några minuter, sedan försiktigt skrota bort polish med en nagel.

PANDHY’S ™ Vattenbaserade nagellack har tagits fram för att hålla sig väl med nagelbädden. Om den lämnas på naglarna under en längre tid kan det kräver lite mer ansträngning för att ta bort. För enkel borttagning, ta bort lacket vecka.

 

Färgkarta »