T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Vårt Företag

CosMed Ltd. är ett ungerskt företag som är belägen i hjärtat av Europa. Vårt företag grundades år 2004 för att producera och distribuera vår egna patentskyddade produktserie PANDHY’S™ Beautifying Sugar Cosmetics, inklusive vår unika Depilatory Sugar Paste.
Idag ligger vårt företag i forskningens framkant och har breddat ut sitt sortiment med varumärkena som TrueDelight™, BeauTea och CosMix utöver ovannämnda PANDHY’S™ Under dessa namn finns hundratals unika produkter och innovationer som utvecklas av företaget internt och säljs i över 45 länder på fem kontinenter.
Vårt företag grundades för mer än ett decennium, och sedan dess har vi vunnit många prestigefyllda internationella utmärkelser, uppnått professionellt erkännande och nått stora framgångar
PANDHY’S™ framgång har erkänts genom att vinna många internationella utmärkelser:
• Prix de l’innovation H.PIERANTONI Innovation Award 2006
• Exportör av utmärkelsen Årets 2013
• Ungerska Product Award (Magyar Termék Nagydíj)
• Official Show Pick Trendsetter COSMOPROF 2017, North America Las Vegas
• Official Associate Member of CIDESCO International
Vår FILOSOFI
Vi tror att kärnan i CosMed ligger i det unika sättet att tänka och att ha en unik stil. För oss betyder stil att vi vet vem vi är och vart vi är på väg.
Vår stil kännetecknas av utveckling som innefattar kreativitet, experimenterande och kontinuerlig progress. Vi tar risker medvetet och tänjer gränserna. För att kunna skapa något speciellt och uppnå framgång behöver vi ta en annan väg än den traditionella. Därför har vi skapat PANDHY’S ™, CosMix ™ och TrueDelight ™ som är moderna, icke-traditionella och stilskapande pionjärer som har sin grund i de klassiska traditionerna. Vårt företag har drivits och utvecklats med detta tankesätt i mer än ett decennium och vi hoppas på att kunna fortsätta expandera vidare.

Vi finns i Sverige från 2015
Kontakta oss
Utbildningar info@pandhys.se
Köpa produkter eller återförsäljning ez@juventa.se
Kontakt person
Ekaterina Zickiene
PANDHY’S i Sverige, Juventa AB
tel.: +4670-404-5452
Bildhuggarvägen 7, Johanneshov Stockholm