VARFÖR PANDHY’S™ sockervax ?

ff_simogato-szortelenites

PANDHY’S™ är en produktserie som är skapad för att ta hårborttagning till en nivå som likställs med en behandling på din favorit salong. Detta för att skapa en trevlig upplevelse både för kunden och spa terapeuten! Bortsett från det välkända faktum att intag av socker orsakar viktuppgång och förstör dina tänder, är det få som vet att den är också en förtrollande naturprodukt och en utmärkt skönhetsprodukt.
PANDHY’S™ sockerpastor är inget annat än vanligt socker och innehåller den traditionella sackarosen som är känt och har använts i århundraden.
Produkten och sättet att applicera den har förfinats för att göra den lämplig för användning på salong och för att uppnå överlägset slutresultat.

PANDHY’S™ SOCKERPASTOR fördelar

 • Rena och naturliga ingredienserPANDHY’S™ hårborttagningssocker är gjort av 100 % naturliga ingredienser. De innehåller vatten, glukos och fruktos. De innehåller inga citronjuicer eller andra syror. Många andra av de sockerprodukter som finns på marknaden består av sockervatten och citronjuice.Varför använder vi ingen citronjuice eller andra syror i våra produkter?
  De har märkbar sammandragseffekt – vid sockervaxning vi behöver rena, öppna porer.
  De resulterar i mer instabil produkt, vilket är mer känslig för miljö (fuktighet, temperatur, etc.), För professionell användning behöver vi ett så stabilt material som möjligt, för att kunna göra en fullständig behandling med socker. De kan orsaka allergi. Vi vill att sockret ska vara allergivänligt och lämpligt för alla.
  De ökar fotokänsligheten i huden – det är någonting som vi vill undvika, speciellt efter hårborttagning.
 • Den är inte het
  PANDHY’S™ hårborttagningssocker appliceras i kroppstemperatur som gör att den är säker för alla område på kroppen. Därför är den även säker för personer med spindel-vener och åderbråck. Den ökar inte blodtillförseln. Använder du den som du ska kommer du aldrig att bränna din klients hud. Sockerpasta är knappt ljummen.
  Het vax måste värmas till en mycket hög grad för att bli flytande. Denna värme kan orsaka sveda och ärrbildning. Den orsakar också svullnad i vävnaderna, vilket gör hårborttagning svårt. Långvarig användning kan samla ihop vävnader, särskilt i läppen och områden i pannan, som är förknippade med rynkor.
 • Sockerpastan är lätt att rengöra
  Socker kan lätt tas bort med hjälp av vatten, både från kunden och din utrustning. Kunden känner sig aldrig klibbig efter behandlingen. Eftersom vax innehåller kåda, behövs det kemikalier för att ta bort den från golvet, utrustning, m.m. Vilket kan bli dyrt. Efter vaxning brukar klienter känna sig klibbiga.
 • Den skall inte bryta av hår
  Användning av PANDHY’S™ naturella hårborttagningspasta sluter sig runt hårstrået och gör det böjligt, sipprar under mynningen av follikeln och smörjer in håret för att göra extraktionen mer komplett och mild. Håret lossnar ur follikeln bara i den naturliga växtriktningen, vilket hjälper till att extrahera håret intakt. På grund av den här extraktionsriktningen känner klienten bara litet eller inget obehag.
  Ett av de vanligaste problemen vaxningstekniken ger är tidig återväxt på grund av brutna hårstrån. Vaxning kan lämna 15-30% sönderbrutna hårstrån. Problemet orsakas oftast av det vax som används. Eftersom vaxet hårdnar på håret har det en tendens att bryta av det vid ytan, i stället för att dra ut den.
 • Kan extrahera mycket kort hår
  PANDHY’S™ naturella hårborttagningsteknik kräver att håret är 1-3 mm långt. Utövare med erfarenhet av tekniken kan ta bort även inåtväxande hårstrån med handtekniken.
  För hårborttagning med vax behovs det 5-10 mm långt hår.
 • Långvarigt resultat
  Efter ett antal behandlingar börjar hårsäcken att kraftigt reduceras. Håret växer finare varje gång. Eftersom socker kan extrahera kort hår, är det möjligt att extrahera hår i tidigt anagena fas, vilket kan leda till permanent borttagning. Kunder kommer att se bättre resultat efter bara några behandlingar.
 • Du är varmt välkommen att testa sockervaxning med PANDHY’S på våra referens salongen i Stockholm. Läs mer på www.diez.nu eller boka tid via www.bokadirekt.se Beauty Salon DIEZ