T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Varför är det bra för dig?

Varför PANDHY’S ™ Mineral Makeup tr bra för dig?

  • Icke-komedogent, inte kommer att blockera porerna. Fri från oljor, silikoner och vaxer. PANDHY’S ™ Mineral Makeup formuleras med hjälp av högsta kvalitet mineraler och växt begräsningarna världen över. Naturligt bevaras och helt fri från irriterande. Våra mineralsmink viktlös och otroligt lång hållbarhet.
  • Vårt sortiment av Mineral Makeup bildar mikroskopiska platta kristaller. Dessa kristaller lappar varandra på huden för att bilda ett filter som tillåter huden att andas och fungera normalt samtidigt skydda den från luftburna föroreningar. Den uthållighet av de mineraler är så stor att de sällan behöver en touch-up under dagen.
  • Ingen allergirisk. Innehåller inga fillers som talk, färgämnen, karmin, och vismutoxiklorid. Mineraler är inerta med ingen aktivitet så att risken för allergi elimineras, och mineraler kan inte stödja bakterier. Hållbarheten är vida längre än traditionella kosmetika, och det är en fördel för fet / acne hud för att förhindra bakterie finnar.
  • SPF 20- Bred UVB, UVA & URA skydd på grund av innehållet i titan och zink.
  • Mineraler är antiinflammatoriska, hjälper till att lugna och lugna irriterad hud.
  • Mycket vattenresistent av naturen, kommer de inte skrynklar eller smetar även under träning.
  • Komplett perfekt täckning för hudåkommor som akne, rosacea och rodnad efter behandlingar som kemisk peeling och laser, plast / ansiktskirurgi, dermabrasion, etc. Det rekommenderas av dermatologer och professionella hudvårds hela världen.
  • Vi använder aldrig djurförsök av något slag.
  • PANDHY’S ™ mineralpigment partiklar är grovt eller fint.

PANDHY’S ™ nakna mineral foundation ser ut och känns som huden. Detsamma gäller för våra läpprodukter, läppglans, rouge och andra konstnärligt utformad produkter. Exklusivitet, kvalitet och rimliga priser är vad vi kan erbjuda.

Den PANDHY’S ™ linje av mineral kosmetika innehåller läppglans, rouge, ögon liners, bronzers, mineral makeup foundation, multipurpose mineralpulver, liksom naturligt formulerade ansiktshudvårdsprodukter.

För kvinnor av färg, har PANDHY’S ™ Mineral Makeup linje ett sortiment som passar alla hy. Med texturer, färger och formler itu vi behoven av afrikansk, latin, asiatiska och österländska kvinnor.