T: +46704045452 E: info@pandhys.se

S.O.S. Olja

sosolaj_freshfootFresh foot – oljeblandning för fötter

PANDHY’S unika, färska doftande oljeblandning vårdar huden på fötter, det ökar blodcirkulationen, slappnar musklerna, och bildandet av hårda vid regelbunden användning , känslokallt hud kan förhindras. Både mynta och eukalyptusolja har anti-bakteriell, anti-inflammatoriska och deodorizing egenskaper som bidrar till att upprätthålla sunda fot hygien!

TIPS: Blanda 1 ml Fresh Foot olja till en valnötsstor mängd massage socker, applicera jämnt till fötterna och sulorna, dra sedan en plastpåse över och njuta av den söta kittlande känslan av masken i 15 minuter. Masken kan enkelt rengöras bort med varmt vatten efter det att talan tiden, resultatet därefter är silkes mjuka fötter.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml (980788), 5*1 ml, (980788R)

 

sosolaj_juvenalisJuvenalis oljeblandning

Alla de “hot-shots” som används för föryngring i aromaterapi ingår i vår flaska! PANDHY’S Juvenalis arganolja stimulerar optimala hudens funktioner, säkerställer rätt fuktbalans, stoppar åldrande av huden och ökar dess flexibilitet. Druvkärneolja stramar huden, regenererar kollagen innehåller vävnader, och är en rik källa till de olika vitaminer och multi omättade fetter. Granatäpple fröolja gjort det i mixen på grund av dess exceptionella antioxidant egenskaper.

TIPS: Du kan göra ett ansikte och dekolletage mask med intensiv effekt genom att lägga 1ml Juvenalis Oil att PANDHY’S ™ Georgikon-lera och PANDHY’S massage socker 1: 1 – förhållande blandning, denna blandning fyller huden med vitalitet och flexibilitet, på 15 minuter.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml (980789), 5*1 ml, (980789R)

 

sosolaj_nutrissimaNutrissima oljeblandning

Intensiv medel för trött hud. Grunden för blandningen åstadkommes av E-vitamin som är rik på vetegroddsolja, en stor källa till andra essentiella vitaminer och mineraler, och när de appliceras topiskt det befrämjar cellmetabolism och cirkulation. Den innehåller avokadoolja som också är rik på mineraler och är en intensiv näring för huden. Nutrissima olja innehåller en stor mängd av arganolja och druvkärnsolja.

TIPS: Nutrissima blandningen förbättrar strukturen och utseendet av huden avsevärt inom en kort tidsperiod. Applicera oljeblandningen direkt till fortfarande något våt hud efter din dagliga rengöring, massera in det försiktigt. Det rekommenderas för användning under natten, som en kurs för perioden 10-14 dagar.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml (980790), 5*1 ml, (980790R)

 

sosolaj_purityPurity oljeblandning

Botande serum för akne, inflammerad, problematisk hud. Innehåller svart kummin och hampa olja bas. Svart kummin används i första hand för sina antiseptiska egenskaper. Hampa olja är utomordentligt rik på linolensyra (LA) och gamma-linolensyra (GLA), som är en multi-omättat fett. Gamma-linolensyra är en viktig del av cellväggen. Det är också effektivt för behandling av artrit, störningar som har samband med inflammation och sår. Kliniska undersökningar visar att den gemensamma närvaron av LA och GLA är extremt effektiv vid behandling av akne.

En viktig roll spelar också azulen innehåll av blå kamomill och träd te olja på grund av dess anti bakteriell, virus och groddar dödande effekt.

TIPS: Vid akne, vi rekomenderar använda våra socker masken. Blanda PANDHY’S ™ massage socker med Purity olja. Du kan även känna positiva effekten av glukos i behandlingen. Vi rekommenderar tillämpningen av oljan på inflammerad hud ytan natten, och om vi lägger till en droppe olja till vår dagkräm lugnande, kan botande effekt av oljan upprätthållas hela dagen.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml (980791), 5*1 ml, (980791R)