PANDHY’S™ naturella hårborttagning system

vilagelso_kep1

Vårt företag grundades för mer än ett decennium, och sedan dess har vi vunnit många prestigefyllda internationella utmärkelser, uppnått professionellt erkännande och nått stora framgångar:
• Prix de l’innovation H.PIERANTONI Innovation Award 2006
• Exportör av utmärkelsen Årets 2013
• Ungerska Product Award (Magyar Termék Nagydíj)
• Official Show Pick Trendsetter COSMOPROF 2017, North America Las Vegas
• Official Associate Member of CIDESCO International

I både PANDHY’S™ handteknik och Sweet & Easy-remsametoden ska man utföra extraktionen i hårväxten ursprung-liga riktning. Det skiljer vår hårborttagningsmetod från andra kända på marknaden.
Här nedan sammanfattar vi de viktigaste punkterna och den grundläggande idén med våra tekniker för bättre förståelse.

Den massage teknik

Vår hårborttagningsteknik bygger på penetrationen av sockret till de djupare hudlagren. Vårt socker kvalitetssäkrar den höga penetrationen av vårt material. PANDHY’S ™ sockerprodukter innehåller inte någon syra som skulle stänga porerna, och de är gjorda endast av monosackarider, som resulterar materialtes lilla molekylstorlek. Tack vare våra sockerprodukters naturlighet och även deras speciella appliceringsteknik, kan vi i praktiken smörja håret, även den del som är under hudytan, djupt ner i hårsäcken. Detta är anledningen till att extraktionen är mycket lättare och mindre smärtsam. Och det är därför PANDHY’S ™ metoder är lika effektiv vid alla hårlängder, även vid väldigt kort eller fullvuxna hårstrån.

Hårväxtriktning

Det är lätt att förstå att smärtan är mycket mindre om håret tas bort i sin växtriktning och inte mot. PANDHY’S™ sockrings-metoder tar bort håret i växriktningen, så att vi helt kan undvika risken för att bryta håret i hårsäcken. Med utmetoden kan vi utföra en fullständig och långvarig hårborttagning, utan att lämna korta, trasiga eller inåtväxande hårstrån bakom. Som nämnts tidigare; med PANDHY’S ™ handteknik kan även de inväxande håren tas bort.

Längden på håret

Den mest önskvärda tidpunkt för att ta bort håret är i dess växande, eller anagena fas. Extraktion i anagen fas orsakar trauma för follikeln, det förstör den fysiskt. Om det händer regelbundet, leder det till en fullständig kollaps och tömning av follikeln. Till slut kommer follikeln inte kunna producera hår längre, vi kan då se att sockring kan leda till permanent hårlöshet på längre sikt.
Även ovanstående förändringar i follikeln förklarar att även på mycket kort sikt, upplever klienter betydande förändringar i deras hårstruktur, textur och färg, och en mycket längre återväxttid. Efter varje “återvinning” efter sockring, blir den förstörda follikeln mindre i diameter, som ger mindre utrymme för förnybara hår, som med tiden blir finare och mindre motståndskraftig

Det är mer sanitärt

PANDHY’S™ sockerpasta för hårborttagning är hypoallergen och icke-komedogen. Socker hjälper till att kontrollera kors-kontaminering. Eftersom vår pasta innehåller så hög koncentration av socker kan bakterier inte föröka sig i burken. (Anmärkning: Socker användes som läkemedel under första världskriget eftersom det hjälper till att förhindra infektioner och snabbar på läkningsprocessen)

Vi är stolta över vårt utsökta och universella material som innehåller teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter.
Vi kan lära dig ut grundläggande kunskaper sedan det är dit val att från det göra det bästa av din praktik.

Kontakta oss för mer info
UTBILDNINGAR info@pandhys.se
Köpa produkter och återförsäljare ez@juventa.se
Testa produkter och behandlingar info@diez.nu