T: +46704045452 E: info@pandhys.se

PANDHY’S ™ historia

PANDHY’S ™ historia

Som vi alla vet har socker använts som hårborttagningsmetod redan under Kleopatras tid. Den har lång historia i den muslimska kulturen, i hela fjärran östern och Nordafrika.

Traditionen att göra socker och konst av sockervaxning har gått genom generationer och än idag praktiserar österns kvinnor hår­borttagning med hjälp av socker.

När jag kom in i den professionella skönhetsvärlden, lärde jag mig många olika sockerprodukter samt olika tekniker inom sockervaxning.  Det blev min inspiration. Jag såg många intressanta och smarta lösningar både för applicering av socker och borttagning av det.

Efter allt jag tillförde mina egna idéer och koncept skapade vi den prisbelönta (Prix H.Pierantoni L’Innovation – 2006-Paris) PANDHY’S™ sockerbrygd. Den är den renaste och mest naturella sockerprodukt som är finns.

PANDHY’S™ socker är det enda som är skapad av liten molekylmassa, monosackarider. Våra massagesocker innehåller endast glukos, så att vi kan jobba med samma glukos som våra kroppar tillverkar. Du kan inte få mer naturlig, renare eller mer enkelt material än det här, som dessutom är helt och hållet mottaglig av vår kropp.

Vi är stolta över vårt utsökta och universella material som innehåller teoretiska och praktiska kunskaper och färdigheter.