T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Ögon och Ögonbryn

szem-szemhely

Ögon och Ögonbryn

Pennor, skuggor, eyelinern … En mängd produkter att välja mellan: lösa skimrar och matt skugga liners för fantastiska ögonkast!

I traditionella kosmetika är en ögonskugga bara en ögonskugga. PANDHY’S mineralpulver är mycket mer. En ögonskugga kan användas som en flytande liner, en rodnad kan användas som en skugga, och en kind färg är perfekt på läpparna. Så vara kreativ när du surfar vår extraordinära palett av färger.

PANDHY’S™ Multi-Purpose Mineral Powders

PANDHY’S ™ loose mineral powders är en blandning av ren, oxiderad glimmer. Det är mångsidig och roligt. Texturen hos pulvren sträcker sig från halvmatt (dessa förmedla en lätt glans) till skimmer, till full gnistan. Alla våra loose mineral powders kan användas som ögonskugga, eyeliner, rouge och nagellack (se anvisningar för hur man använder dem). De röda, rosa, brunt och beige toner kan också blandas in i en klar glans och appliceras på läpparna.

Detta är en särskilt trevlig produkt för tonåringar, som har en medfödd känsla av nöje och kreativitet. Makeup artister kommer njuta av att kunna blanda sina egna nyanser tillsammans för att skapa egna färger.

Färgkarta »

Användning:

  • Ögonskugga: Använd valfri färg från PANDHY’S™ Multi-Purpose Mineral Powders samling som ögonskugga. Helt enkelt doppa en ögonskuggspensel i önskad färg och gäller för dina ögonlock. Välj en ljusare färg som highlighter att fixa under ögonbrynet. Använd en mörkare färg i globlinjen som en skuggning.
  • Blush: Eftersom PANDHY’S™ Powders är så ren och ekologisk, kommer användningen av en rougeborste bara slösa din produkt. Använd i stället bomullstuss och försiktigt vidröra spetsen i önskad färg. Applicera längs kindbenet och blanda väl.
  • Lip Color: Doppa infällbar läpp pensel i din tydliga läppglans / läppbalsam och sedan in önskad färg. Applicera blandningen på dina läppar och blanda väl. Lägg mer pulver för att fördjupa färgen. PANDHY’S ™ kakaosmör vitamin E pinne kan också användas.
  • Nagellack: Eftersom PANDHY’S™ Multi-Purpose Mineral Powders ej innehåller färgämne, behöver du inte tillämpa ett baslack. Använd bara genomskinligt nagellack och doppa penseln i önskad färg och måla på naglarna. För en mörkare färg, använda mer pulver. Du kan också blanda PANDHY’S ™ Multi Purpose Mineral Powders i färgat nagellack för att ändra dess färgton.
  • Body Shimmer: Använd en bomullstuss och försiktigt röra den i önskad färg. Damma av pulvret på axeln, ansikte, bröst osv, för en frisk lyster. Vissa färger kan också användas som bronzerss.

Finns även i detaljhandeln förpackning med praktisk “inbyggd” applikator.

 

asvanyi-pigment-lakossagi