T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Massage Socker

masszazscukorMassage Socker

PANDHY’S ™ Massage Socker är en blandning av rent glukos och vatten.

Socker massage rengör skonsamt och mjukar upp huden, det är ett utmärkt sätt att prepping huden för rengöring rutin. Tack vare den djupa penetreringen av glukosmolekylerna, kan vi leverera någon form av aktiv beståndsdel i de djupare hudlagren. Massagen socker är ett utmärkt verktyg för vakuum och lyft massage. Hudterapeuter kan även använda det under PANDHY’S ™ Medical-Sugaring behandlingar.

TIPS: applicera en liten mängd massage socker till våt hud med våta händer, massera mjukt med cirkulära rörelser. Sedan “utnyttja” klibbighet av sockret, använd fingertopparna för att genomföra en lyft massage. I sluttet skölj sockret av med vatten. Efter det uttrycksocker massage använd någon form av serum, ansiktskräm med aktiva ingrediensen.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml (980736)

 

koffein_masszazscukorSkin Renew Coffein Massage Socker

PANDHY’S ™ SkinRenew Koffein massage socker innehåller en stor mängd koffein (2%). Fettet ruttnande effekten av koffein är en sedan länge känt faktum. Problemet är endast orsakas att leverera koffein till fettceller. PANDHY’S ™ massage socker är ren glukoslösning och är en utmärkt bärare av koffein, tränger det ämnet ända ner till de djupt liggande fettvävnad.

TIPS: tillämpa en socker hårinpackning 1-2 gånger i veckan för att förebygga och behandla tunt, skadat, oljighet benägen hår och en mjäll hårbotten: blöta håret och hårbotten något och fördela 2-3 matskedar (beroende på hårets längd ) av massage socker på ditt hår och hårbotten (något uppvärmd socker gör det enklare program), sedan göra en turban med hjälp av en folie och en torr handduk. Åtgärdstiden är 25-30 minuter ca, efter det tvätta och ta hand om ditt hår som du rutinmässigt skulle med PANDHY’S ™ SigmaLine HairRenew hårvårdsprodukter.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml (980737)