CosMix™ hudvård

CosMix – your blend – your beauty sätterkundernas verkliga behov och nuvarande prioriteringar i fokus till skillnad från den konventionella hudvården där behandlingar anpassas huvudsakligen efter hudtyper. Vi vet att huden genomgår ständiga förändringar och vi anpassar våra behandlingar med hänsyn till hur den påverkas av yttre faktorer, sömnkvalitet, kost, sinnesstämning, stress, känslor och många andra faktorer. 

CosMix är ett innovativt, individuellt anpassad professionell skönhetsvård och behandling. En välbalanserad kombination av preciserad verkan av exklusiva formler och arbete av högkvalificerade terapeuter, som prioriterar kundens nuvarande behov och önskemål, möjliggör bästa resultat.

CosMix ger terapeuten verktyg för att skräddarsy en anpassad behandling genom att kombinera olika formler utifrån den enskildes behov för att uppnå bästa resultat med behandlingen.

Det som kännetecknar PANDHY’S™ märke är att alla våra produkter, inklusive CosMix, skapas med vetenskaplig precision och uppfinningsrikt skarpsinne.

Njut av de obegränsade möjligheterna och variationerna som CosMix serien erbjuder!