T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Loose Mineral Foundation

PANDHY’S™ Loose Mineral Foundation

PANDHY’S ™ erbjuder flera olika former av Mineral Foundation för att passa olika typer och preferenser huden. Vår ursprungliga lös mineralfoundation formel ger utmärkt täckning med en liten daggiga effekt.

Loose Mineral Foundation är den ekologiska, mest naturliga utseende form av stiftelse tillgängliga. När den appliceras sparsamt, och med rätt borste, ditt ansikte kommer att visas felfri, men ändå så nära utseendet på riktig hud som möjligt.

PANDHY’S ™ lös mineralfoundation kan appliceras torr med en platt-top foundationborste eller blandas med en ansiktsbehandling fuktighetskräm för känslig eller torr hud. Vår mineralfoundation har fullständig täckning och fullt spektrum solskydd, och oljekontroll egenskaper. Det behövs ingen separat concealer eller powder i de flesta fall. Om du har problematisk hud, inbegripet villkor såsom akne och rosacea, kommer du förmodligen se en förbättring i din hud när du slutar tillämpa kommersiella märken av stiftelsen.

Användning:

Tryck på en liten mängd löst mineralfoundation powder i toppen av din burk, och snurra din platt-top stiftelse eller kabukiborste i den. Knacka på undersidan av handtaget med borsthuvudet uppåt på hårt underlag (t.ex.. Tabell eller räknare). Det samman powder i borsthuvudet. Fast sprida powder på ren, torr hud att jämnt blanda pigment. För den mest naturliga utseende, börja med mindre pulver, och polera det väl, med en cirkelrörelse.

För torr, flagnande hud kan PANDHY’S ™ lös mineralfoundation blandas med PANDHY’S ™ Hydro Base eller ens med din dagliga fuktkräm för att skapa en kräm foundation. Först återfukta som vanligt, sedan på en liten mängd powder i handflatan. Lägg en droppe fuktighetskräm. Blanda de två produkterna tillsammans tills en slät, krämig konsistens uppnås. Använd fingrarna eller make-up kil för att ansöka. Även om mineraler är inte ekologisk, är din fuktighetskräm och det finns möjlighet till förorening.

 

Finns även i detaljhandeln förpackning med praktisk “inbyggd” applikator.

 

asvanyi-poralapozo2