T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Kroppsvård, Lotion Och Kroffkrämer

Rathany lugnande, återfuktande lotion för kroppen och ansikte

Denna lotion består av flera lugnande och lugnande ingredienser, lätta och icke-komedogent. Den innehåller också naturligt Krameria triandra extrakt därför lugnar varsamt och skyddar även känslig hud och är mycket effektiv på alla kroppsdelar, inklusive ansiktet. Krameria triandra är känd av det milda men mycket intensiv anti-inflammatorisk effekt, och det bidrar också till att stänga porerna efter behandling. Denna lotion är formulerad för hydrating huden efter Sockrings behandling. Därför maximera fördelarna med en hög kvalitet transdermal lotion.

Rathany rot är den antika avhjälpande ört av de peruanska indianer, som först beskrevs av en botanist av ungerskt ursprung, vid namn Kramer. Det latinska namnet på växten (Krameria Trianda) härstammar från den ungerska botanikern namn.

TIPS: Regenerativ, närande mask för alla hudtyper: Blanda 1-1 msk PANDHY’S ™ Georgikon Wellness läkande lera och PANDHY’S ™ Rathany Body Lotion, lägga till samma mängd PANDHY’S ™ Massage Socker och lavendel blomm Vätska, och tillämpa kropps- varma blandningen med en borste för att huden i ansiktet och dekolletage, undvik området runt ögonen. Ta bort masken efter 20-25 minuter. Resultatet är flexibel, näring hud, jämnas ut fina rynkor, kommer huden vara fräsch och strålande.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml /980707/ och 150 ml/ 980757/

 

ACV Cure Lotion

Äppelcidervinäger innehåller ättiksyra, jon-futynic mjölksyra och propionsyra, de ger är i sin tur helt ofarliga och naturliga, men också ger extremt intensiv antiseptisk och anti biotiska effekt, vilket är tillsätt med sammandragande effekt, det är mycket gynnsam direkt efter hårborttagningen för att undvika bakteriekontamination. På grund av denna egenskaper görs det mycket användbart för hemvård produkt, eftersom regelbunden användning av lotion eliminera hudens yta störningar (inflamination, acnes, rodnad, etc.) resultat fin, ren, frisk hy. För att också den läkande effekten av ättika hjälper.

ACV hjälper också med märken och sår, (även hjälper att läka dem djupa och öppna sår) åderbråck, ådernät och hudskador förbättras på grund av den balanserande effekten på äppelcidervinäger har på kollagenmatrisen och stödjande strukturer.

Direktivet: efter sockring noggrant smöra huden i dessa områden som blev behandlas. Rekommenderas för daglig användning

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml /980729/ och 150 ml/ 980728/

 

SweetCare Face & Body Kräm

SweetCare kräm är glukos baserad. Den har djupt återfuktande och föryngrande effekt. Det är en lätt kräm för ansiktet och kropp. Glukos hjälper att leverera in aktiva ingredienserna i de djupaste hudlagren. Produkten innehåller druvkärneolja, pantenol och multi aktivt vitamin E. SweetCare kräm är också söt naturligtvis, men det är inte ätbara, ej använda det muntligt!

TIPS: Eye-vård mask: Blanda 1-1 kaffesked PANDHY’S ™ SweetCare Ansikte och kropp kräm med PANDHY’S ™ Hydro Basic Crème och försiktigt tillämpa den runt ögonen. Viktigt: Vi rekommenderar att tillämpa denna mask också i kombination med något annat ansiktsmasker till exempel GEORGIKON lera.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 150 ml /980739/ och 500 ml/ 980739R/

 

hydrobaseHydroBase Lotion Hydrating Kräm

Det passar väldigt bra för huden som saknas i utvärtes fukt. Det är en av de finaste PANDHY’S krämer. Neutral och intensiv fuktkrämer som är färg, parfym och paraben fri. Krämen absorberas snabbt, och fyller de övre hudlagren med fukt extremt synligt, lämnar en väl hydrerad, men ändå torr hudyta bakom. På grund av denna senare egenskap vi rekommenderar det som en prepping kräm före användningen av PANDHYS ™ Mineral Decorcosmetics – både för salong- och hem användning.

TIPS: Om du inte är så bekant med tillämpningen av mineralpulver stiftelser, kan du enkelt göra en krämig foundation genom att blanda lite löspuder med vårt Hydro kräm. Det är rena mineralpigment av PANDHY’S ™ blanda perfekt med kräm basen, vilket gör även tillämpningen av stiftelsen mycket lättare.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 150 ml /980730/ och 500 ml/ 980730R/