T: +46704045452 E: info@pandhys.se

JuveLine Cure&Cover

JuveLine Cure&Cover

Loose Mineral Foundations och Blushes för Problem-hud

Proffs är särskilt varna sina kunder att inte sätta make-up på deras inflammerad eller akne, i de flesta fall inte utan en anledning, för produkterna kan vara irriterande och eller orsaka bildandet av pormaskar som ytterligare kan förvärra tillståndet i huden.

Det är dock uppenbart att det är just i fallet med patienter med olika hudproblem, där det finns ett stort behov för oss att erbjuda en lösning för att täcka permanenta eller tillfälliga estetiska problem, utan att irritera huden. I själva verket, om det är möjligt att vi skulle vilja hjälpa läkningsprocessen och komplettera terapin.

PANDHY’S mineralpigment erbjuder en lösning för detta dubbla krav. Våra nya och deskriptivt Cure & Cover foundation och rouge pulver är gjorda av zinkoxid. På grund av sin anti-inflammatorisk effekt, är zinkoxid en bra hjälp vid akne behandling. Det är viktigt att garantera en naturlig UV-skydd som bygger på principen om ljusabsorption och skyddar mot UVA och UVB-strålar och därmed skyddar också från farorna med fotopigmentering.

Med Cure & Cover produkter vi vill också rikta tonåringar, som tvingas utstå de mindre-större immaculates exakt i tiden av sitt liv när de vill vara den mer vackra. Vi behandlar sina hudproblem, skydda sin hud från de externa effekterna och bredvid allt detta kanske kan vi också behandla sina själar lite i denna svåra tid!

PANDHY’S nya JuveLine formler är lättare, mer ekologisk, mer matt än den klassiska PANDHY’S ™ foundation och rouge.

 PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Foundation

Loose Mineral Foundation är bästa, naturliga form av stiftelse tillgängliga. När den appliceras sparsamt, och med rätt borste, ditt ansikte kommer att visas felfri, men ändå så nära utseendet på riktig hud som möjligt.

Färgkarta: PANDHY’S ™ Loose Mineral Foundation »

PANDHY’S™ JuveLine Cure&Cover Loose Mineral Blush

Ett steg från ros nyans till mörkviolett, kommer våra rodnar lysa upp dina kinder i en mjuk och naturligt sätt. PANDHY’S ™ rodnar är gjorda av en silkeslen, skir formula som är lätt blandbar och lång hållbarhet. Våra ekologiska pigmenter kan användas på naglarna och läppar.

Färgkarta: PANDHY’S ™ Loose Mineral Blush »

 

juveline