T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Hårvård

PANDHY’S™ SigmaLine Hår förnya effekten Shamposampon

På grund av sin naturliga, hudvänliga sammansättningen detta schampo rengör skonsamt, regenererar hårsäckarna, bryr sig om hår och hårbotten och reglerar talgproduktionen-produktion. Det är en socker Tensid baserad schampo, Koffein och glukos innehåll. Fri från parabener, artificiella färger och parfym, kan användas av personer med känslig hud.

Bra att veta om de aktiva ingredienserna: på grund av effekten av koffein tillväxtfasen av hårsäckarna förlängs, är risken att utveckla tidigt håravfall reduceras, och schampot hjälper också skydda hårsäckarna mot de negativa effekterna av testosteron. Glukos hydratiserar hårbotten, och främjar penetreringen av de aktiva ingredienserna. D-pantheon stimulerar sårläkning, den har utmärkt återfuktande och anti-inflammatoriska egenskaper, binder fukten i håret och bildar en film på nagelbanden, vilket gör håret lättare att kamma och mer glänsande, stimulerar nässlor-extrakt hår tillväxt, återställer hårets ursprungliga färg och lyster, medan olivolja hjälper till att förhindra och behandla håravfall. Det hämmar produktionen av DTH hormon, och på grund av dess antioxidant effekt det bryr sig om hår som skadats av olika kemikalier och kemiska processer. Rosmarinolja stimulerar celldelning, sträcker celler och främjar bearbetning av hårsäckar. Myrtle olja reglerar talgproduktion av håret, det är speciellt effektivt mot alltför talgproduktion, medan salviaolja är en intensiv stimulerare av hårrötterna, tack vare sina egenskaper som är liknande den hos rosmarin.

TIPS: Om du tvättar håret varje dag rekommenderar vi att du späder schampo med varmt vatten i en 1: 1-förhållande, vilket gör att tvätta håret varje dag ännu mer skonsam för din hårbotten.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 150 ml /980776/

 

balzsamPANDHY’S™ SigmaLine Hår förnya effekten balsam

PANDHY’S™ SigmaLine Hår balsam innehåller koffein, glukos och medicinalväxter, förutom dessa ingredienser konditione det främst vårdväxtoljor som återställer hårets mjukhet, flexibilitet och glans. På grund av sin hudvänligt sammansättning det bryr sig om, rengör varsamt och återfuktar hårsäckarna och hårbotten utan att tynga ner håret.

Bra att veta om de aktiva ingredienserna: dipalmitoylethyl hydroxyethylmonium methosulfate är ett antistatiskt medel, vilket förhindrar trassel och villkor håret, urea – hydrater hår och hårbotten, ökar fuktbevarande förmåga, kamomillextrakt förhindrar indirekt respektive stoppar håravfall på grund av dess anti-inflammatoriska egenskaper, guarhydroxipropyltrimoniumklorid – har hud och hår konditione egenskaper och är också en densitet reglerande medel, slutar jordnötsoljetätningar split hår, och ger en frisk lyster, medan avokadoolja främjar cellförnyelsen, främjar kokosolja hårväxt, intensivt näring hårsäckar och sötmandelolja som är ovanligt rik på fettsyror mjukgör hår och lugnar och villkor hårbotten. Solrosolja är betydande på grund av dess lethicin och omättat fett som både ge vård och konditione för håret, och tokoferylacetat är en ren vitamin E och aesther av vinäger syra.

TIPS: under soliga årstider när vårt hår utsätts för starkt solsken mix rosenvatten med balsam, och även spraya den över håret för att säkra en naturlig men effektivt UV-skydd för hår och hårbotten.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 150 ml /980777/

 

hajolaj_fejbor

PANDHY’S SigmaLine Hår förnya effekten Olja

PANDHY’S SigmaLine olja är en blandning av noggrant utvalda värdefulla eteriska oljor. Det vitaliserar håret och gör det silkesmjuk. Tack vare dess aktiva ingredienser man regenererar, aktiverar hårbotten och reglerar och jämnar ut sin talgproduktionen. Det ökar återbildning av hår, och säkerställer ett naturligt skydd mot miljöeffekter. Vi rekommenderar använda den på torrt, svag, bruten, mjäll, fett hår, och för vård av håret skadats genom användning av perm och / eller hår färgämne.

Bra att veta om ingredienserna: Neem Oil – har en obehaglig lukt men också har anti-bakteriell, anti-svamp och desinficerande egenskaper, intensivt återfuktar det hårbotten så det effektivt behandlar torr och kliande hårbotten. Det främjar hårbotten blodcirkulation, smörjer håriga hårbotten och håret själv. Håren på torr hårbotten är benägna att gallring, och kan bli sköra, och typiskt blir grått i förtid liksom. Arganolja – Oljan är rik på antioxidanter och essentiella fettsyror förnyar strukturen av de skadade hårstrån och återställer hanterbarhet och flexibilitet hårstrån. Höga proteininnehållet lugnar irritation i hårbotten, hjälper till att förhindra att inflammation i hårsäckarna, och skyddar mot skadliga miljöeffekter. Det minskar talgproduktionen det vårdar och återfuktar strukturen av håret. Det regenererar konsistensen av färgat eller tonat håret och livar upp hårets toner. Vetegroddsolja – på grund av sin höga vitamin E och innehåll essentiell fettsyra har en allmän cell skydda, återskapa och antioxidant egenskaper. Mint Oil – på grund av sin kyla, blodtillförseln ökar och pH-reglerande egenskaper den behandlar både fet och torr hårbotten effektivt, respektive mjäll också och det stoppar klåda i hårbotten. På grund av dess starka sammandragande egenskaper det normaliserar talgproduktionen i hårbotten och intensivt underlättar hydrering av hårstrån. Det stimulerar hårsäckarna och främjar hårväxt. Citrus Oil – förutom sin glatt frisk doft, främjar balansen i cellvätskor, och reglerar talgproduktionen. Det har antibiotika, kontraktering och antiseptiska egenskaper. Det ger en gyllene glans till blont hår. Lavender Oil – stimulerar cellernas aktivitet, har den anti-inflammatoriska och talg-produktionen balanserings egenskaper. Linalool främjar sårläkning och epitelisering. I hår och hårbotten vård det är i första hand används för att behandla klåda och mjäll.

TIPS: Oljan har magiska effekter, men – tack vare sin oljeinnehåll Neem den har en obehaglig lukt. Därför rekommenderar vi att efter att du har tvättat håret mask ur håret, spraya din fortfarande vått hår med ros eller lavendel vatten enligt dina önskemål, för att säkerställa trevliga doften av ditt hår. Du kan också använda färskpressad citronsaft för detta ändamål!

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml /980784/

 

hajolajPANDHY’S SigmaLine hår- hud Vital Olja

På grund av aktiva ingredienser SIGMA LINE Vital hår olja friskar, regenererar och aktiverar hårbotten, balanserar ut det talgproduktion, och ger en behaglig doft till håret, vilket ger äkta uppfriskning!

TIPS: Du kan ytterligare öka effektiviteten graden av hårinpackning om du blandar oljan med Georgikon lera, och sedan använda blandningen till hela håret!

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 100 ml /980785/