T: +46704045452 E: info@pandhys.se

PANDHY’S™ Sweet & Easy sockergelé – hemanvändning

PANDHY’S™ hårborttagningssocker är gjort av 100 % naturliga ingredienser. De innehåller vatten, glukos och fruktos. De innehåller inga citronjuicer eller andra syror.
PANDHY’S™ produkter har inte testats på djur och har inga sidoeffekter som kan orsaka allergiska reaktioner.

 • Gelén är tillverkad av samma ingredienser som sockerpastor, men innehåller mer vatten, som gör att den är mer flytande. Den utvecklades för vår unika FlexEpil™ remsmetod.
  PANDHY’S™ sweet & easy hårborttagnings-metod är snabb som när man använder vax och mild och hudvänlig som PANDHY’S™ socker hårborttagningsteknik och i likhet med det, hår – även ganska kort hår avlägsnas i riktning mot dess tillväxt.
  Vad är hemligheten? Hemligheten ligger i flexibilitet: flexibel sockergel och flexibel FlexEpil™ band för att ta bort gelen. På grund av flexibiliteten utförs extraheringen i riktning mot hårväxten och förfarandet orsakar mycket mindre obehag.
  PANDHY’S™ Sweet & Easy tillhandahåller modern och skonsam Sockervax hårborttagning till en mycket bredare krets av utövare och kunder.
  För att utföra den Sweet & Easy FlexEpil™ rems-metoden du måste följa samma förberedelser och eftervårdsråd som vi gav dig i den genom att beskriva den rätta PANDHY’S™ handssoсkervax-teknik. Du måste också följa riktningen för applicering och borttagning som vi gett dig i punkterna vid handteknik.

  Förpacknings/storlek: Professionell / detaljhandel: 850 g / 6×100 ml (980716J, 980716, 980716S)
  Kontakta oss för att
  Köpa ez@juventa.se
  Testa info@diez.nu