SOCKERVAXNING

PANDHY’S™ hårborttagning – bästa formel – bästa resultat

CosMedPANDHY’S™ är en produktserie som är skapad för att ta hårborttagning till en nivå som likställs med en behandling på din favorit salong. Detta för att skapa en trevlig upplevelse både för kunden och spa terapeuten!  Bortsett från det välkända faktum att intag av socker orsakar viktuppgång och förstör dina tänder, är det få som vet att den är också     en förtrollande naturprodukt och en utmärkt skönhetsprodukt.

PANDHY’S™  socker är inget annat än vanligt socker och innehåller den traditionella sackarosen som är känt och har använts i århundraden. Produkten och sättet att applicera den har förfinats för att göra den lämplig för användning på salong och för att uppnå överlägset slutresultat.

PANDHY’S™ sockerpasta är en unik sammansättning av kroppens naturligt förekommande molekyler som vatten och monosackarider. Den är ett ultimat verktyg för att utföra hårborttagning så skonsamt, professionellt och effektivt som möjligt.

Tillverkning av sockerpastan sker utan kemikalier, doft- eller färgämnen och innehåller varken citronsaft eller någon form av syra. Med andra ord är produkten 100% naturlig! Vår sockerpasta är stabil, hypoallergen och så naturlig att sockerälskare kan till och med äta den!

Denna utsökta och 100% naturliga substans kan vara användbar, bortsett från hårborttagning, även i andra professionella salongbehandlingar.