T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Den Allsmäktige SOCKER

cukororveny

Som vi alla vet har socker använts som hårborttagningsmetod redan under Kleopatras tid. Den har lång historia i den muslimska kulturen, i hela fjärran östern och Nordafrika. Traditionen att göra socker och konst av sockring har gått genom generationer och än idag praktiserar österns kvinnor hårborttagning med hjälp av socker

PANDHY’S™ socker är det enda som är skapad av liten molekylmassa, monosackarider. Våra massagesocker innehåller endast glukos, så att vi kan jobba med samma glukos som våra kroppar tillverkar. Du kan inte få mer naturlig, renare eller mer enkelt material än det här, som dessutom är helt och hållet mottaglig av vår kropp.

PANDHY’S™ SockerPastor och SockerGele är up-to-date version av Kleopatras guld, socker brygd kända och tillämpas i århundraden. Produkten och behandlingmetoden har förfinats för att göra dem lämpliga för salong användning och säkerställa överlägsna slutresultat. PANDHY’S™ socker är det enda som är skapad av liten molekylmassa, monosackarider. Våra massagesocker innehåller endast glukos, så att vi kan jobba med samma glukos som våra kroppar tillverkar. Du kan inte få mer naturlig, renare eller mer enkelt material än det här, som dessutom är helt och hållet mottaglig av vår kropp.

PANDHY’S™ hårborttagningssocker är gjort av 100 % naturliga ingredienser. De innehåller vatten, glukos och fruktos. De inne-håller inga citronjuicer eller andra syror.

PANDHY’S™ produkter har inte testats på djur och har inga sidoeffekter som kan orsaka allergiska reaktioner. Den är så naturlig att sockerälskare även kan äta den! Den är den renaste och mest naturella sockerpasta som är finns fick Prix H.Pierantoni L’Innovation – 2006 i Paris