T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Blushes, Bronzers

arcpir

PANDHY’S™ Blushes

Ett steg från ros nyans till mörkviolett, kommer våra rodnar lysa upp dina kinder i en mjuk och naturligt sätt. PANDHY’S ™ rodnar är tillverkad av en silkeslen, skir formula som är lätt blandbar och lång hållbarhet. Våra ekologiska pigmentet och kan användas på naglarna och läppar samt.

Användning: Lösa mineral rodnar är mycket koncentrerad och bör tillämpas sparsamt. Det enklaste sättet att tillämpa dem är med en bomullstuss. Tryck på bomullstuss på sil, sedan på burken så lite rouge pulver blir på bomullstuss. Sedan försiktigt glida färgen över äpplena i kinden, och blanda. Om du föredrar att använda en borste, är ett fan borste det bästa alternativet. En traditionell rougeborste rekommenderas inte, eftersom det tar upp för mycket av pulvret.

PANDHY’S™ Pearlescent Blush

Färgkarta »

PANDHY’S™ Matte & Semi-Matte Blushes

Färgkarta»

PANDHY’S™ Illuminizers

Påminner om ljuset. PANDHY’S ™ Illuminzers ge en mjuk glöd till kinderna och pannan. Borstad försiktigt över foundation eller ögonskugga, kommer att lämna huden med en delikat glöd och en felfri fokus.
PANDHY’S ™ Illuminizers skapades för dem som älskar den subtila effekter som fina, lätta reflekterande pigment förmedla i våra mineralprodukter. De Illuminzers inte skimrande, utan snarare, har en superfin, mjuk konsistens som lägger glöd och glittrar till trötta, tråkig hud. Formulerade “como siempre” utan färgämnen, konserveringsmedel eller parfym.
Användning: använda ett rouge eller bronzer borste, applicera Illuminzers försiktigt över toppen av foundation, rouge, eller ögonskugga. Kan även användas för att lyfta fram ögonbryn, halshugga eller axlar.

Finns även i detaljhandeln förpackning med praktisk “inbyggd” applikator.

arcpir-lakossagi2