T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Blomma Vätskor lavendel vätska

 

levendula_viragviz

Blommvätskor är ånga destillerad från färskt växtmaterial under insamlings säsong av växterna.

Hydrosols ej erhållits genom dispergering av tidigare destillerad eterisk olja i vatten. HYDROLATS ej erhållits som en biprodukt från väsentlig destillation olja.

Teoretiskt innehållet i blomvätskor utesluter allergiska reaktioner på människokroppen. Den viktigaste ingrediensen i blomstervatten – eterisk olja är i låg koncentration och praktiskt taget inte utgör någon fara även för människor som kan ha allergiska reaktioner bara dessa som kan ha mot särskild eterisk olja i sin ursprungliga form.

TIPS: hålla en flaska PANDHY’S ™ Blomma vätska med dig i det föredragna versionen för din hudtyp. Vid trötthet och utmattning spraya lite både på ditt ansikte och dekolletage flera gånger under dagen-din kropp och själ kommer att fräscha! Vi rekommenderar änvända den här blomma vätskan särskilt i höga sommartemperaturer, eftersom den förhindrar uttorkning av huden i ansiktet. En stor följeslagare under resa med flyg också!

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml (980731), 150 ml (980733P), 30 ml (980733)

 

PANDHY’S ™ ROSE VÄTSKA

 

rozsaviz_viragviz

Vi är väldig tacksamma för unika egenskaper rosenolja. Det är en av de mesta värdefulla grund kosmetiska material, som kan användas på alla hudtyper med utmärkta resultat – från torrt till uttorkad eller problematiskt att känslig hud, samt mogen, åldrande hud. Det har en mild rengöring och toning effekt på huden. I fallet med fet och akne hud på grund av rosen som har anti-inflammatoriska och desinficerande egenskaper kan även användas med mycket goda resultat. Det lugnar solbränd hud. Det stärker cellväggar, har anti-åldrande egenskaper och stimulerar cellförnyelsen. Det återställer pH-värdet i huden genom att intensivt återfuktande det. Det stärker också själen och sinnet, det hjälper att känna lugnande effekt.

Visste du att Rose var den första blomman som flyktig olja och rosenvatten destillerades i det antika Persien och användas förtfarande i hela världen.

TIPS: Du kan använda blomman vatten som en kroppspray: rosenvatten kommer praktiskt efter solbad eller för att godda luften i rummet. Det gör också en trevlig provsmakning, uppfriskande drink, som dessutom hjälper också matsmältningen.

Förpacknings/storlek: professionell och hemanvändning / detaljhandel: 500 ml (980732), 150 ml (980734P), 30 ml (980734)