T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Världsklass Kvalitet Och Teknik

vilagelso_kep1

Med PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta och vår unika natur Hårborttagning Teknik.

PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta mass på huden för hand mot den naturliga riktningen för hårväxten. Pastan är ljummet, alltså risken för bränn kan undvikas.

PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta bort hår i naturliga växtriktning. Tack vare den milda metod Socker Pasta kan appliceras på hudytan flera gånger upprepade gånger. PANDHY’S ™ Hårborttagningssockerpasta är gjuten in i munnen av follikeln, det tränger in i follikeln och omger håret, smörjer det. Extraktion utförs i naturliga växtriktning är perfekt, lämnar bakom några trasiga hår i hårsäcken eller röd, irriterad hud.

PANDHY’S ™ Hårborttagningssugarpaste fastnar på håret bara, inte de levande hudceller, exfolierar skonsamt döda epidermal celler, vilket behandlingen är inte smärtsam alls, och resulterar i silkeslen, mjuk hud under en lång tid.

PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta kan avlägsnas från huden, textil eller andra material och ytor med varmt vatten, behövs inga rengörings medel.

Hårborttagning med PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta kräver så kort som 1-2 mm av hår längd bara, vad mera är, de inåtväxta hårstrån kan också avlägsnas med vår hand teknik, alltså depilation kan utföras i den så kallade anagen fas, som växer fas.

I detta fall är den regenereringsperiod av håret är avsevärt längre, och extraktionen utförs i denna fas resulterar i traumatisering av follikeln, som en följd av vilken en imponerande förändring kommer att ske i texturen och färgen på håret växt tillbaka.

PANDHY’S ™ Hårborttagnings Socker Pasta är helt hygienisk, socker är en av de bästa naturliga konserveringsmedel kommer inte att tillåta bakterier att växa och kommer att ge en obegränsad hållbarhet för pastan.

Med PANDHY’S kommer tid att tänka om hårborttagning på ett annat sätt…