T: +46704045452 E: info@pandhys.se

PANDHY’S ™ historia

PANDHY’S ™ historia

Som vi alla vet socker har används som hårborttagning metod i Kleopatras tider. Den har lång historia i den muslimska kulturen , och allt över fjärran öster , Nordafrika.

Tradition av göra socker och konst av sockring har gått genom generationer och även idag mitt östlig kvinnor praktiserar hårborttagning med hjälp av socker. När Gertrud Barbiro (grunndare) kom in i professionell skönhets värld , hon lärde sig många olika socker produkter samt olika tekniker inom sockring. Det blev hennes inspiration. Hon såg många intressanta och smarta lösningar både för applicering av socker och borttagning av den.

 Efter allt Gertrud tillsatte sina egna idéer och konception , och vi skapade den prisbelönta (Prix H.Pierantoni L’Innovation – 2006-Paris) PANDHY’S™ socker brygd. Den är renast och mest naturell socker produkt som är tillgänglig.

PANDHY’S™ socker är det enda som är skapad av små molekylar mas, monosackarider. Vår massage sockrar innehåller endast glukos, så att vi kan jobba med samma glukos som våra kroppar tillverkar. Du kan inte få mer naturlig, renare, mer enkelt material än det är, som är dessutom helt och hållet mottaglig av vår kropp.