T: +46704045452 E: info@pandhys.se

Hårborttagande Socker Gel

PANDHY’S ™ HÅRBORTTAGANDE SUGAR GEL — SWEET & EASY ™ remsmetoden

Söt, ultimat, perfekt!

Patenterade, professionell hårborttagning teknik

PANDHY’S ™ Sweet & Easy ™ Hårborttagning Metoden är snabb och enkel som att använda vax men mild och hudvänlig som PANDHY’S ™ Hårborttagning Hand Technique och på samma sätt till det, hår — även ganska kort hår — tas bort i riktning mot dess tillväxt.

  • Söta — eftersom den är gjord av socker och vatten, är det fullt allergivänliga, du kan även äta det — det är så naturligt.
  • Ultimate — eftersom den är effektiv och kan användas för alla hud eller hår typ och för hår med olika textur och längd.
  • Perfekt — eftersom det inte är varmt, levande hudceller kommer inte fastnar i det, det är inte traumatisera huden och hårsäckarna, det bryter inte håren är det snabbt, rent, och inte lite obehagligt.

Hemligheten ligger i flexibilitet: flexibel socker gel och flexibel FlexEpil ™ Strip för att ta bort gelen. På grund av flexibiliteten, är extraktionen utförs i riktning mot hårväxten och förfarandet orsaka mycket mindre obehag.
Den PANDHY’S ™ Sweet & Easy ™ finns i burk för spatel ansökan och i två sorters patron med särskild applikator. Det gör tillgängligt modern och skonsam SOCKRING hårborttagning till ett mycket bredare krets av utövare och kunder, så det finns ingen mer ursäkt för att ta bort hår mot riktningen av dess tillväxt.

Förpacknings/storlek: Professionell / detaljhandel: 850 g / 6×100 ml (980716J, 980716, 980716S)